Diensten

Bij Dynappco bieden we 3 verschillende soorten diensten aan. Deze diensten zijn allemaal gebaseerd op Oracle NetSuite, maar het type dienst is aangepast aan jouw wensen en de fase van je Oracle NetSuite implementatie.

Project Services

Met Oracle NetSuite als kerncompetentie en als leverancier van Oracle NetSuite oplossingen helpen wij je in de pre-sales fase van jouw project. We maken onze beloften waar. Met onze Project Services garanderen we een sterke begeleiding en opvolging van je nieuwe ERP-project. Door onze ervaring en gefaseerde aanpak en met duidelijke “deliverables” begeleiden we je in de te maken keuzes en leveren we jouw project naadloos op.

Beheerdiensten

Met onze Managed Services bieden we jou de mogelijkheid om na afloop van het implementatieproject door je vertrouwde team te worden ondersteund. We bieden ook ondersteuning bij de implementatie van aanvullende modules, training en ondersteuning bij vragen van eindgebruikers. Vraag naar onze Managed Services.

Expert Services

De verschillende domeinexperts binnen ons team stellen ons in staat om deskundige diensten aan te bieden.

Heb je de implementatie al afgerond en wens je een “second opinion”?
Dynappco biedt de mogelijkheid om een health check uit te voeren op uwOracle NetSuite omgeving. Functioneel controleren we of de setup-oplossing past in de bedrijfsprocessen en technisch gaan we na of de SuiteFlow of SuiteScript oplossing is gebouwd volgens de best practices.

Plan je een nieuwe integratie en heb je gewoon wat hulp nodig met de functionele mapping die nodig is om deze integratie te laten werken?
Binnen ons team hebben we de nodige kennis om u onmiddellijk bij te staan.

Ben je geïnteresseerd in bijkomende functionaliteiten zoals OCR-scanning, planning en budgettering, middleware, …?
Als onderdeel van de Cronos Group kunnen we als Single Point of Contact / Contract ook voor deze domeinen experts aanbieden.

Tot slot hebben we in de loop van onze implementaties als ‘Dynappco Solutions’ reeds kant-en-klare oplossingen opgebouwd. Deze kunnen meer algemeen zijn, maar aangezien het merendeel van de hoofdkantoren van onze klanten zich in België bevindt, bieden we ook oplossingen aan die specifiek zijn voor de Belgische markt (niet-SEPA-betalingen, OGM-generatie, …).

Klaar om van start te gaan?

Menu