NetSuite OneWorld

Overstappen naar NetSuite OneWorld als je veel buitenlandse activiteiten hebt

Heeft jouw bedrijf dochterondernemingen, businessunits of juridische entiteiten in het buitenland? Dan is een overstap naar de ERP-software NetSuite OneWorld zeker het overwegen waard. Bij Dynappco, onderdeel van de Cronos Groep, ben je alvast aan het juiste adres om de cloudsoftware te configureren zodat die aangepast is aan de situatie van jouw bedrijf.

NetSuite OneWorld biedt een realtime zicht op lokaal, regionaal en hoofdkantoorniveau. In NetSuite OneWorld kan je algemene bedrijfsprocessen opzetten en die met één klik doen gelden voor alle divisies en dochterondernemingen. Daardoor ben je zeker dat er wereldwijd op dezelfde manier gewerkt wordt. Daarnaast voldoe je met NetSuite OneWorld aan tijdrovende financiële compliance-eisen zoals het Europese IFRS of het Amerikaanse SOX en GAAP. De rapportering daarvoor staat klaar.

NetSuite OneWorld biedt in realtime wereldwijde inzichten via dashboards die je kan aanpassen volgens de rol van de gebruiker. De financiële afdeling, de bedrijfsleider, de verkoop, productie en anderen kunnen een overzicht krijgen van de bedrijfsprestaties, van samenvatting tot detail. Ze kunnen inzoomen op de belangrijkste statistieken over de wereldwijde activiteiten van het bedrijf. Daardoor is het niet meer nodig om rapporten te blijven maken, wat uren of zelfs dagen kon duren.

Waarom heb je NetSuite OneWorld nodig?

NetSuite OneWorld helpt de financiële en operationele efficiëntie van jouw bedrijf te verbeteren. De software is aanpasbaar aan de behoeften van jouw bedrijf en zijn buitenlandse dochters, afdelingen of businessunits.

Een compleet ERP-systeem in de cloud

Wanneer je NetSuite OneWorld als nieuw ERP-systeem kiest, moet je niet investeren in dure IT-infrastructuur. Het is cloudsoftware: altijd up-to-date en geen onderhoudszorgen. De financiële afdeling en alle andere afdelingen krijgen overal ter wereld toegang tot de gegevens en de functies van NetSuite OneWorld.

NetSuite OneWorld-functies

NetSuite OneWorld Financials biedt een complete financiële beheertoepassing in de cloud voor bedrijven die internationaal actief zijn. Met NetSuite OneWorld Financials kan jouw bedrijf zich aanpassen aan verschillen in valuta, taal en belastingen op lokaal niveau. NetSuite OneWorld biedt realtime inzicht in alle aspecten van jouw bedrijf en zorgt voor een consistent beheer, zowel lokaal als wereldwijd.

Wereldwijde boekhouding en consolidatie zijn vanzelfsprekend als je NetSuite OneWorld gebruikt. NetSuite OneWorld is gebouwd rond financiële rapportage waarmee je meteen begrijpt wat er wereldwijd in jouw bedrijf gebeurt. Daarnaast heeft OneWorld een meertalige gebruikersinterface die communicatiebarrières overbrugt. De software ondersteunt momenteel 27 talen, waaronder Nederlands en Frans.

NetSuite OneWorld kan ook de transacties afhandelen van een dochteronderneming die de software nog niet gebruikt. Informatie kan rechtstreeks geïmporteerd worden.

Uitgebreid beheer van meerdere valuta’s

NetSuite OneWorld ondersteunt een breed scala aan betalingsopties en meer dan 190 valuta’s en wisselkoersen, waardoor je eenvoudig zaken kan doen met klanten en leveranciers over de hele wereld. De software biedt realtime valutaconversie en financiële consolidatie voor de wereldwijde activiteiten van jouw bedrijf.

Rapporten voor audits

De altijd actieve auditfunctie, ingebouwde analyses en toegangslogs verzekeren dat je altijd ondersteunende documentatie hebt. Toegang tot NetSuite is gebaseerd op gebruikers, rollen en machtigingen.

Configureerbare belastingmotor

Met NetSuite OneWorld voldoet jouw bedrijf aan lokale belastingverplichtingen in meer dan honderd landen, waaronder België, Nederland en Luxemburg. De software heeft een ingebouwde motor voor het bepalen, berekenen en rapporteren van belastingen volgens de lokaal geldende regels.

NetSuite OneWorld voor mijn bedrijf

Heb ook jij interesse om het beheer van jouw internationaal actieve bedrijf te vereenvoudigen? Neem nu contact op met Dynappco en we leggen je graag uit hoe we de software kunnen configureren voor jouw bedrijf.

Menu